• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: угроза войны в Украине не связана с президентскими выборами

    Опубликовано: 2014-05-16 11:21:40

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає безпідставними розмови про те, що проведення другого туру виборів президента України несе загрозу для країни.

    «Хто говорить про небезпеку двох турів? Це говорить штаб Порошенка в різних формах. Не ведіться на цю технологію.  Можна подумати, якщо Путін зважився продовжувати дестабілізувати ситуацію в Україні, йому не все одно, скільки у нас турів. Загроза війни в Україні не пов'язана з президентськими виборами», - зауважив Гриценко.

    За словами політика, штаб Порошенка-Кличка поширює байки про шкоду двох турів навіть на рівні Києва. «Провалили голосування про вибори мера Києва в два тури. Тому що в два тури Кличку стає страшно», - зазначив він.

    «Досить грати в технології, - наголосив лідер «Громадянської позиції». - Нам потрібно вибрати відповідального президента, а не швидко і кого-небудь. Тому що "хто-небудь" є зараз. Швидко виберемо мільярдера у владу, і що далі? Вас не лякають мільярдери у владі?»

    Він також підкреслив, що не було жодного мільярдера у владі, який би ставив інтереси країни вище за  інтереси свого бізнесу .

    «Я не вирішую свої питання, у мене немає власного бізнесу , я не лобіюю ніякого бізнесу, я вирішую питання, які потрібні 45 мільйонам наших громадян», - підсумував Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.