• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец: Я прилагаю максимум усилий для сохранения Донбасса в составе Украины

    Опубликовано: 2014-05-13 16:00:04

    Кандидат у Президенти України Ольга Богомолець відвідала Дніпропетровськ, де відповіла на гострі запитання стосовно кризи на сході України, а також поділилась баченням виходу з цієї ситуації.
     
    «Перше, що потрібно зробити – відділити олігархічні клани від впливу на ЗМІ та на людей, – сказала Ольга Богомолець. – Відсутність адекватної гуманітарної державної політики має незворотні наслідки: відбуваються провокації, "викривлене дзеркало" транслює одну інформацію з Заходу на Схід, а зовсім іншу зі Сходу на Захід».

    Ольга Богомолець підкреслила, що не хоче ділити людей на «Схід» та «Захід», бо всі вони є громадянами України, незважаючи на різні погляди на життя. Люди піднялися проти системи влади – спочатку зимою в Києві та на Заході, а зараз спротив триває і поширюється на інші регіони, бо система не змінилась: «Головні посади обійняли такі самі корупціонери, які займаються реваншизмом», - зазначила Ольга Богомолець.
     
    «З кожним днем катастрофічно зменшується кількість громадяни України, які ще донедавна відчували себе українцями та мали позитивне ставлення до України. Це відбувається внаслідок неадекватної політики київської влади, – пояснила кандидат у Президенти. –  Замість того, щоб розбудовувати економічну складову, замість того, щоб пояснювати людям, які інвестиції направлятимуться в регіони, які будуть створені робочі місця, яким стане самоврядування та децентралізація, – ми бачимо абсолютно протилежні процеси».
     
    Вирішення української кризи Ольга Богомолець пов’язує з національною ментальністю: «Для України ні міцний кулак, ні міцна влада не є характерними, в такому разі Україна завжди бунтуватиме. Для нашого народу важливість любові, порозуміння, миру, безпеки завжди були в пріоритеті, але при цьому кожен має бути «гетьманом» у своєму краї. Кожному «гетьману» треба дати відповідальність. Коли він матиме відповідальність, тоді буде лад. А чим тугіший буде зашморг, тим більші хвилі будуть у суспільстві», - підкреслила кандидат у Президенти.
     
    «Зі свого боку я докладаю максимум зусиль для збереження Донбасу в складі України. На сьогоднішній день ситуація не є втраченою, – запевнила Ольга Богомолець. – Все залежить від позиції громадянського суспільства, а громадянське суспільство не скрізь в Україні  однакове. Є люди, які звикли жити під гнітом, є люди, які звикли працювати виключно за командою, та є люди, які просто бояться. Зараз суспільство розсипається. Людям потрібно дати альтернативу. Сьогодні незадоволених владою громадян  з кожним днем більшає. Це означає, що ті методи, які застосовуються чинною владою, не є правильно вибраними».
     
    На думку кандидата в Президенти, в Україні утворилася величезна прірва між бідними та олігархами, і доки в це не зміниться, в країні  не буде ні спокою, ні порядку. Єдиним порятунком України пані Богомолець називає створення міцного середнього класу, розвиток малого та середнього бізнесу та відділення грошей від влади. «Успішна модель бізнесмена ніколи не відповідає моделі державотворця, – зазначила Ольга Богомолець. -  Бізнесмен завжди продовжує заробляти гроші і про це думати. Але гроші – це лише механізм, а не мета для держави».
     
    Те, що відбувається сьогодні, відбуватиметься й надалі, якщо люди не відсторонять від влади олігархів, - таким є висновок кандидата в Президенти Ольги Богомолець.

    Прес-служба кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.