• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Когда бизнес идет во власть, власть становится бизнесом - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-13 15:51:45

    До тих пір, поки бізнес буде в українській владі, влада не буде механізмом реалізації устремлінь людей, а буде способом наживи і отримання прибутку. Про це на прес-конференції у Хмельницькому заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Бізнес і влада - це системна проблема. Мільярдери і мільйонери повинні робити те, що вміють робити краще за інших – створювати робочі місця, впроваджувати новітні технології, виробляти товари, які потрібні на внутрішньому ринку, виводити Україну на зовнішні ринки. І податки вони мають сплачувати тут, а не виводити їх в офшори. Це роль бізнесу», - сказав він.

    Державне управління, за словами Гриценка, -  це абсолютно інша етика, інші завдання і цільова аудиторія. «Держава працює на всі 45 мільйонів громадян, а бізнес - на власний прибуток. Немає жодного прикладу, де олігархи на високих посадах не сприяли б, прямо чи опосередковано, розвитку свого бізнесу. Рано чи пізно приватний інтерес проявляється -і це серйозна небезпека», - наголосив політик.

    «Люди повинні усвідомити, що в таких випадках влада стає бізнесом. Говорити про прозорість і відповідальність такої влади не доводиться», – підкреслив кандидат у Президенти.

    «У мене немає бізнесу і офшорних рахунків, тому мені легко цього вимагати від усіх державних чиновників», - зауважив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.