• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виновные в сдаче Крыма должны понести ответственность - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-13 14:53:18

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко наполягає на притягненні до відповідальності винних в анексії Криму. Про це він заявив на прес-конференції в Хмельницькому.

    «Здача Криму – це службова безвідповідальність, саботаж чи державна зрада? Точну кваліфікацію дасть слідство і суд. Я вважаю, що це зрада державних інтересів, – сказав він.  - За це треба відповідати. Це стосується і особисто Турчинова, і тих  силовиків, хто вчасно не віддавав накази, не приймав рішення і тих, хто накази не виконував».

    Водночас  Гриценко заявив, що розгортання армійської воєнної операції з повернення Криму є неприйнятним. «Це тисячі  загиблих і жодного позитивного результату для країни», - переконаний політик.

    «Крим буде українським після Путіна. Тому раз всі зусилля треба спрямувати на те, щоб відсторонити його від влади», - наголосив кандидат у Президенти, підкресливши, що з Путіним потрібно припинити загравати як українським політикам, так і західним.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.