• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Киевщине подожгли магазин, на котором размещался баннер Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-12 14:02:13

    Сьогодні близько 2-ї години ночі в Іванкові на Київщині невідомі підпалили продуктовий магазин, на якому був розміщений агітаційний банер кандидата в Президенти Анатолія Гриценка. Про це повідомляє Ігор Пукшин, представник Гриценка в Центральній виборчій комісії.

    «Сьогодні вночі невідомі розбили вікна у магазині й підпалили приміщення. Перед тим агітаційний банер Анатолія Гриценка зірвали. Підпал магазину ми розцінюємо як спробу залякати місцевих підприємців, які на своїх магазинах розміщують агітаційні плакати Гриценка. Два тижні тому невідомі своєрідно «попередили» власника магазину. Як тільки банер Анатолія Гриценка був вивішений, у той же день його пошкодили», – зазначив Пукшин.

    За словами Пукшина, зараз на місці події працює міліція, шукають свідків події.

    Представник Гриценка в ЦВК нагадав, що два дні тому на Житомирщині сталося п’ять нападів на агітаційні намети Гриценка. «Три випадки зафіксовано в Овручі, і по одному в Новоград-Волинському та Житомирі. Кількість нападів, які сталися протягом одного дня, свідчить про спланований характер злочину», – переконаний Ігор Пукшин.

    Инф. grytsenko.com.u

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.