• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Общественные активисты распространили листовки с призывом не пользоваться услугами российских АЗС

    Опубликовано: 2014-05-08 13:22:10

    Цієї середи, 7 травня, активісти Громадянського руху “Відсіч” у рамках всеукраїнської кампанії бойкоту "Не купуй російське!" поширили листівки з закликом відмовитися від товарів та послуг таких мереж російських АЗС, як "Лукойл", ТНК, "Татнефть", "Формула", "Смайл", "Газпромнефть".

    Під час розклеювання листівок з гаслами "Не годуй російського окупанта", "Роснафта = Путін" учасники охопили райони Києва біля таких станцій метро: ст.м. Либідська, Палац Україна, Петрівка, вздовж пр. Перемоги від ст.м. Університет, на Броварському просп. і далі вздовж вул. Братиславської, ст.м. Славутич, ст.м. Берестейська.

    Активісти також роздавали листівки водіям машин біля ст.м. Оболонь, Либідська-Дружби Народів (Оушен Плаза), Петрівка та у Броварах.

    Мета цього і схожих заходів - спонукати українських споживачів до адекватної реакції на нинішню російську агресію проти України. Зокрема, це заклик до бойкоту російського бензину та інших послуг, що надаються мережами російських автозаправок. Очікуваний наслідок — демонстрація російським бізнесменам громадянської позиції українців і їх ставлення до російської окупації, згуртування навколо проблем нашої держави.
     
    Як відомо, нинішня кремлівська влада фінансово  утримується переважно за рахунок експорту енергоносіїв, зокрема,  - бензину. Тож Путін фактично веде з нами війну, використовуючи прибутки від українських покупців проти них самих та нашої держави загалом.
     
    Нагадаємо, енергетична залежність України від Російської Федерації, в тому числі бензинова, є перешкодою для реального суверенітету нашої держави.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.