• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прокуратура расследует факт невыплаты зарплат

    Опубликовано: 2014-05-05 16:56:53

    Київською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження щодо керівництва державного підприємства «Київський науково-дослідний інститут «Квант» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 (безпідставна невиплата заробітної плати) Кримінального кодексу України.

    Встановлено, що з січня по березень 2014 року в порушення законодавства про оплату праці 498 працівникам підприємства безпідставно не виплачувалась заробітна плата, при цьому, як повідомили у прокуратурі регіону, наявні на рахунках кошти керівництвом підприємства витрачались на потреби, не пов’язані з виплатою заробітної плати, наприклад для придбання нового службового автомобіля, ремонт приміщень, закупівлю меблів, прийом делегацій тощо.

    Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.