• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: у власти достаточно сил, чтобы не допустить никаких референдумов

    Опубликовано: 2014-05-05 10:27:41
    І в Донецьку, і в Луганську у влади є достатньо сил і засобів, щоб не допустити проведення ніяких референдумів. Про це в ефірі «Подробиць тижня» на телеканалі «Інтер» заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «На цьому тижні я проїхав Донецьк, Луганськ, Харків. Плани Путіна зрозумілі – це диверсія, дестабілізація країни. Але, і в Донецьку, і в Луганську у влади є достатньо сил, щоб не допустити ніяких референдумів. Влада нарешті, із запізненням, але почала правильно діяти. Нарешті Україна показала, що вона зі зброєю буде себе захищати. Це правильно», – зазначив Гриценко.

    Політик наголосив, що проведення референдуму - це путінській план. 

    «Тим царькам, які на Донбасі намагаються реалізувати референдум, не можна думати, що люди нічого не розуміють. На сході люди хочуть децентралізації влади, і уся Україна з ними. Ті ж царькі, які хочуть створити свій парламент і свій уряд, нехай це роблять у Російській Федерації, нехай отримуються російський паспорт. З собою тягнути Донецьку чи Луганську область, чи зазіхати на Харків чи Одесу не дозволить ніхто», – впевнений Гриценко.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.