• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец требует мандат для переговоров на востоке и юге страны

    Опубликовано: 2014-05-03 15:35:09

    Кандидат на пост Президента України Ольга Богомолець звернулась до влади з вимогою надати їй мандат на перемовини з українськими громадянами на сході та півдні країни. Також Богомолець просить мандату довіри від Майдану.

     

    У зоні бойових дій багато наших громадян, українців, які бояться, відчувають, що сьогоднішня влада в Києві чужа для них, – говорить Ольга Богомолець. – Зараз як ніколи необхідна національна єдність. Але влада людей не чуєЯк посередник-миротворець потрібен не представник влади, а людина, яку на Сході сприймуть як ту, яка може їх почути. Вистачить крові  українських громадян і брехні політиків!”

     

    24 години Ольга Богомолець буде чекати на відповідь від влади, за цей час попросить благословення від українських церков на примирення людей в Україні.

     

    Ольга Богомолець зазначила, що громадяни України - різні, але в цьому наша сила і унікальність. “Потрібно довести ворогам нашої країни, що ми хочемо бути разом, але не на умовах приниження, корупції та використання зброї. Зброю потрібно застосовувати лише до окупантів, які хочуть забрати у нас одвічне право порозуміння у власній державі. Ми хочемо жити в справедливій безпечній державі, без корупції та брехні. Україна має стати мирною і успішною країною для її громадян, а не для політиків!” – додала Богомолець.

     

     Жителі сходу не визнають чинну владу легітимною, бояться втрати роботи, мови та власної історії. Я  не ділю Україну на Майдан і Антимайдан, на бандерівців і сепаратистів. Так Україну розділили олігархи і політики, продовжуючи грати в корупційні ігри вже на крові людей. Для мене в Україні є люди - патріоти і є нелюди - зрадники інтересів держави та її народу! І серед них є російськомовні українські патріоти та україномовні зрадники народу України.”

     

    Також Ольга Богомолець закликає центральні телеканали надати ефірний час духовенству для організації телемосту з усіма регіонами України та звернення до громад  задля пошуку шляхів примирення.

     

    “Важливо, щоб усі почули голос правди патріотів України: вони хочуть єдності, але зараз відстоюють свої права на гідність, справедливість і честь. Я не буду миритися з кровопролиттям і насиллям над мирними громадянами, які захищають свої права! Я рятувала життя людей на Майдані по обидві сторони барикад і готова стати перемовником, аби зупинити кровопролиття і зберегти єдність України", – заявила Ольга Богомолець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.