• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко назвал три принципа, с помощью которых можно навести порядок в государстве

    Опубликовано: 2014-04-30 18:09:24
    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, перебуваючи у Харкові, назвав базові принципи наведення в країні порядку. 

    «Питання децентралізації влади записано у програмі нашої партії вже давно, і це не під вибори. Там є три «Д»: децентралізація системи державної влади, демонополізація економіки і деполітизація силових, правоохоронних органів і судів. Це записано в нашій програмі не через ситуацію на сході, це написано давно як розуміння базових трьох принципів наведення в країні порядку. В жодному разі ми не повинні розуміти децентралізацію, як федералізацію», – наголосив Гриценко.

    «Федералізація – це інше. Замість існуючих областей Путін хоче створити в Україні окремі суб’єкти федерації. Які в нього суб’єкти ми знаємо. Зі своїм парламентом, зі своїм урядом, а деякі і зі своїм президентом. Нам це не потрібно. Це потрібно Путіну для того, щоб перетворити Україну на конструктор «лего». Щоб потім шматками вихоплювати і приєднувати до себе», – сказав Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.