• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Николаеве напали на агитпалатку Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-30 18:06:49
    Сьогодні в Миколаєві на агітаційний намет кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка був здійснений напад. Про це повідомив керівник Центрального виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «В обід до нашого агітнамету, розташованого на Жовтневому проспекті (130-й виборчий округ), підійшли дві жінки. Вони почали грубо вимагати в агітатора прибрати намет. Дівчина-агітатор намагалась залагодити конфлікт, пояснюючи, що для встановлення намету й ведення агітаційної роботи є всі необхідні документи. Проте жінок це зовсім не цікавило. Пізніше жінки відійшли, натомість, до агітаційного намету підійшов молодий чоловік спортивної зовнішності – очевидно, «на допомогу» тим жінкам. Він почав розкидати агітаційну продукцію й декілька разів намагався перекинути намет», – розказав Канівець.

    За словами керівника виборчого штабу Анатолія Гриценка по 130-му виборчому округу, щодо хуліганських дій невідомих до міліції подана відповідна заява.

    Крім того, Канівець зазначив, що про даний факт проінформовано представників ОБСЄ: «Представники ОБСЄ якраз перебували у Миколаєві, де спостерігали за перебігом передвиборчої кампанії», – зазначив Канівець.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.