• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: выборы 25 мая должны состояться

    Опубликовано: 2014-04-30 14:14:09
    Треба припинити розмови про те, що вибори 25-го травня можуть бути зірвані. Про це на прес-конференції у Харкові заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Вибори повинні відбутися. І відповідальні громадяни України мають докласти до цього максимум зусиль. Врешті-решт, країна повинна отримати законно обраного президента. Зараз такого немає. Турчинова обрав парламент, і навіть його заміна, – це було б тимчасове рішення. В такий відповідальний момент економічної кризи й воєнної загрози глава держави повинен отримати мандат і довіру людей. Тоді ми зробимо все. Насамперед, ми повинні гарантувати безпеку людям. Зараз вся країна живе у стані перманентного стресу. Це нерви, депресія, невпевненість у завтрашньому дні… Люди приковані до екранів моніторів і стрічки новин, з яких постійно звучить якась сюрреалістична інформація. Ми повинні це припинити», – сказав Гриценко. 
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.