• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве фиксируют массовые рекорды

    Опубликовано: 2014-04-30 08:03:00

    Водії стали частіше порушувати правила дорожнього руху. За минулі вихідні інспекторами ДАІ було оштрафовано 1087 водіїв і ще десь приблизно стільки ж було попереджено усно, повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

    Зокрема, 354 водіїв “ударили гривнею” за перевищення дозволеної швидкості. Не виконували вимоги розмітки і знаків ще 217 порушників. За паркування з порушеннями або в недозволених місцях попалися ще 187 водіїв.

    Без документів каталися 61 особа. Ще 20 водіїв було “наказано” за те, що не пропустили пішоходів на нерегульованому пішохідному переходіі.

    Інспектори ДАІ у ці дні зареєстрували і рекордну кількість водіїв у нетверезому стані. За перевищення проміле в крові від керування транспортним засобом було відсторонено аж 81 водія. З початку року ця цифра нараховує вже 3692 особи.

    У результаті така кількість порушень призвела до кількох трагічних випадків. Так, за минулі вихідні трапилося 7 серйозних ДТП, у яких 1 людина загинула, ще 9 постраждало.

    Державтоінспекція Києва закликає дотримуватися правил дорожнього руху і не сідає за кермо напідпитку.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.