• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пострадавшему в трагедии под Киевом спас жизнь невкусный кофе (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-04-30 03:13:00

    Постраждалі черкащани під час вибуху на АЗС у Переяслав-Хмельницькому переповіли виданню «Вісник Переяславщини» події ранку 22 квітня, коли сталася трагедія.

    44-річна журналістка газети «Нова Доба» Світлана Оболевич, яка їхала того дня в автобусі «Київ-Черкаси», розповідає, що маршрутка зупинилася не під навісом, як було в інші рази, а ближче до виїзду – метрів за два від магазину.

     

    – Водій оголосив кількахвилинну зупинку. Я сиділа на задньому сидінні, то вийшла з автобусу однією з останніх. Як тільки зробила кілька кроків до магазину, мені в спину з гуркотом щось вдарило. Я впала, хтось крикнув: «Втікайте, зараз вибухне». Я полізла навкарачки. Потім хтось підхопив мене на руки і переніс через дорогу. Водій приніс аптечку. Нею я не скористалася, бо відразу приїхала бригада швидкої допомоги. Це просто неймовірно, як швидко вона з’явилася біля заправки. Хто не вийшов з автобусу, тим пощастило більше, – говорить пані Світлана.

     

    43-річний черкащанин Станіслав Дугін каже, що із всіх постраждалих він травмувався найменше.

    – Очевидно, якимсь уламком скла мені поранило голову. А з магазину вийшов, бо не купив кави. Згадав, що вона там не дуже смачна, – пригадує Станіслав.

    Також серед постраждалих є 42-річний черкащанин Олександр Усіков.

    25-річну Ірину Малякіну, яка проживала в Черкаській області, знайшли мертвою під уламками.

    – Господи, ну хто, хто мені скаже, що моя донечка жива і неушкоджена?.. Вже краще б у лікарню вона потрапила після цього клятого вибуху, аніж лежала б мертва тут під завалами, – схрестивши руки перед собою, голосно ридає мама Ірини. – Я на телеграфі працюю. То, як почула про вибух на заправці, все покинула й прилетіла. Іринка влаштувалася сюди на «хот-доги» у вересні минулого року. Поїхала на роботу о сьомій ранку…

    Ірину Малякіну поховали 23 квітня. Вона була розлученою, мала трирічного сина.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.