• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Выявлены незаконные расходы бюджетных средств

    Опубликовано: 2014-04-29 11:46:49

    Органами Дніпровської екологічної прокуратури проведено перевірки додержання вимог бюджетного законодавства, у тому числі Закону України «Про здійснення державних закупівель».

    Установлено, що тендерними комітетами двох національних природних парків, розташованих на територіях Полтавської та Миколаївської областей, у порушення вимог Законів України «Про здійснення державних закупівель» та «Про захист економічної конкуренції» переможцем відкритих торгів у закупівлі транспортних засобів визнано одних і тих самих осіб, які не відповідали кваліфікаційним критеріям, при цьому керівники учасників торгів були між собою пов’язаними особами.

    За прокурорського втручання результати проведених торгів скасовано, чим попереджено незаконні витрати бюджетних коштів на суму понад 2 млн. грн, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 посадові особи.

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.