• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Децентрализация власти необратима - Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-28 10:56:16
    Для вирішення питання децентралізації влади не потрібно проводити референдумів. Про це, перебуваючи у Донецьку, заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. 

    «Ви думаєте є сумніви в тому, що люди хочуть децентралізації? Я вам гарантую, більше 90% громадян хочуть цього. Це може підтвердити будь-яка соціологічна служба. І не потрібно витрачати гроші на друк бюлетенів для проведення референдуму. Це питання потрібно було вирішити ще до 15-го квітня, як і було заплановано. Але чомусь парламент вирішив його відкласти аж до 15-го травня», – сказав Гриценко, наголосивши, що він голосував проти перенесення терміну внесення до парламенту законопроекту щодо змін до Конституції України.

    «Люди напружено чекають вирішення цього питання, особливо тут на Сході. Але так само децентралізацію підтримують і в Миколаєві, і в Херсоні, і в Луцьку… Цей процес незворотній. Це логіка нормального розвитку країни», – переконаний Гриценко.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.