• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Падение отечественной экономики является одной из важнейших проблем

    Опубликовано: 2014-04-27 18:49:07

    Після військової небезпеки другою важливою проблемою для України є падіння економіки, промислового виробництва і відповідно, падіння соціальних стандартів життя людей. Про це, перебуваючи в Запоріжжі, заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Тут потрібно дуже швидко, рішуче і чесно діяти. Ключове слово – чесно. Не можна до обіду скорочувати бюджетні видатки, знижувати соціальні стандарти, а після обіду красти бюджетні гроші», – наголосив політик.

    Гриценко також нагадав, що голосував проти антикризового пакету, який приймався Верховною Радою 27-го березня.

    «Всім було зрозуміло, що 5 мільярдів гривень там вкрали. Про це відкрито говорив прем’єр Яценюк. Вкрали зернотрейдери – не ті, хто виробляє зерно, а ті, хто перекладає папірці. При цьому знижуються соціальні виплати для чорнобильців, афганців, матерів-героїнь тощо. Це неприпустимо», – говорить Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.