• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Украина заставит Запад придерживаться антикоррупционных законов

    Опубликовано: 2014-04-27 13:15:05

    Україна примусить Захід не підписувати порожніх декларацій, і дотримуватись власних антикорупційних законів. Про це на прес-конференції у Запоріжжі заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Зараз Україна, на жаль, страждаючи і втрачаючи, вчить Європу та Америку, тримати слово і дотримуватись власних антикорупційних законів. Гроші, вкрадені в України сімействами януковичів, азарових, клюєвих, пшонок і всіх інших лежали й лежать в європейських банках. Ці гроші працювали і продовжують працювати на західну економіку, вони створюють там, а не, наприклад, в Запоріжжі робочі місця. І західні керівники весь час закривали на це очі», – зазначив Гриценко.

    Гриценко загадав, що ще два роки тому направляв звернення в банки й правоохоронні органи Австрії з вимогою заблокувати рахунки олігархів, і повернути ці гроші в Україну, притягнути винних до відповідальності.

    «Це не моя примха, це вимога їх законів. Вони почали це робити, тільки коли в Україні на київському Майдані, загинуло більше ста людей. Це цинізм і подвійні стандарти, які продовжуються і зараз. Це неприпустимо. Україна має місію, на жаль, через свої втрати, навчити всіх інших. Я в цьому переконаний. Ми примусимо їх і дотримуватись слова, яке зафіксоване в Будапештському меморандумі, і надалі не підписувати порожніх декларацій, і дотримуватись своїх власних антикорупційних законів. Вони вже почали до нас прислухатися», – наголосив політик.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.