• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подробности кровавой драмы под Киевом

    Опубликовано: 2014-04-26 03:59:00

    Сквирський районний суд Київської області засудив до 7 років позбавлення волі жителя с. Кам`яна Гребля, який до смерті побив свою співмешканку. Про це RegioNews повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

    Причиною трагедії став банальний побутовий конфлікт. Чоловіку не сподобалося те, що жінка не поприбирала на кухні, та до того ж, була на підпитку. Співмешканець дорікнув жінці за її часті пиятики. Між ними розгорілась сварка. Не стримавшись, співмешканка намагалася вдарити його по голові палицею, однак чоловік ухилився. Замість того, аби вгамуватись, він вдарив її кулаком в область тулубу. Удар виявився наскільки сильним, що жінка померла на місці події.

    За висновками експертів смерть потерпілої настала внаслідок розриву селезінки з внутрішньою кровотечею.

    Дії чоловіка кваліфіковані за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

    Прокуратура Сквирського району підтримала державне обвинувачення у цьому кримінальному проваджені. В судовому засіданні вина чоловіка в інкримінованому йому злочині повністю доведена. Свою вину він визнав та щиро розкаявся.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.