• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве завтра будут благоустраивать истоки реки Глыбочицы

    Опубликовано: 2014-04-25 16:37:11

    26 квітня 2014 року відбудеться акція з благоустрою витоку річки Глибочиця — першої каналізовангої річки у Києві, що й досі тече тим самим колектором під землею між Верхнім та Нижнім валами на Подолі. Захід буде проведено з ініціативи  Всеукраїнської екологічної організації  «МАМА-86» у рамках Всеукраїнської кампанії «Зробимо Україну чистою» та приурочено річниці Чорнобильської катастрофи. До акції долучаться студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інших вищих навчальних закладів міста.

    Місце акції: територія парку ДУ ''Інститут педіатрії, акушерства і гінекології Національної Академії медичних наук України'' (ІПАГ).

    Збір учасників: о 10:00 на вході до території інституту (вул. Герцена, 12  та вул. Платона Майбороди, 8, м. Київ).

    Час і дата проведення акції: субота, 26 квітня 2014 року, з 10:00 до 15:00.

    Відкриття інфо-стенду про річку Глибочиця – о 12:00.

    Організатори: ВЕГО «МАМА-86», Київський національний університет (КНУ) імені Тараса Шевченка, ІПАГ, КП «Плесо» за підтримки Глобального водного партнерства в Україні та за сприяння КМДА й Шевченківської РДА.

    Організатори забезпечують необхідним інвентарем, мішками, рукавичками. Ідеї та саджанці для озеленення приймаються в роботу. За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефонами до Тетяни Будняк, ВЕГО «МАМА-86» — 234-69-29 або Дмитра Перова, КНУ ім. Т.Шевченка – 0950032470, та електронкою atsvet@mama-86.org.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.