• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загадочное ДТП в Киеве (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-04-24 23:07:00

    На столичному проспекті Возз'єднання сталася незрозуміла та вкрай складна навіть для спеціалістів ДТП. На місці аварії пролунали одразу кілька версій її причини. За попередніми даними, все почалося з «контакту» автомобілів «Тойота Прадо» та «Ауді». Водії обох транспортних засобів вийшли з машин та почали розбиратися, коли в «Ауді» несподівано влетів пікап «Рено».

    Наша знімальна група приїхала на місце ще до патруля ДАІ, а екіпаж «Тойоти» з невідомих причин поїхав ще до приїзду міліції, але ми встигли поспілкуватися з водієм «Прадо». З його слів автомобіль «Ауді», їхав у реверсній смузі. «Тойота» ззаду  рухалась третьою смугою руху і під час обгону з правого боку сталася ДТП.

    Знайшовся і свідок аварії, який заявив, що винуватцем зіткнення був водій «Ауді», який несподівано взяв праворуч. У власну чергу сам власник німецької іномарки розповів, що начебто «Тойота», після обгону мала намір розвернутися через суцільну смугу і зачепила «Ауді».

    Тобто зрозуміло те, що нічого не зрозуміло. Хіба, що «Рено» втрутився у ДТП цілком з провини власного водія, який втратив увагу за кермом. Хоча і в цьому випадку не все чисто, адже невідомо, чи були увімкнуті сигнали аварійної зупинки в «Ауді».

    Безперечним поки залишається лише сумний факт того, що до лікарні потрапили троє людей з «Рено». Водія та двох пасажирів французької іномарки забрала швидка.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.