• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Люстрации, которой требовал Майдан, мы пока не увидели - Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-24 16:37:25

    Майдан стояв за очищення влади, проте обіцяної люстрації ми поки не побачили. Про це, перебуваючи у Вінниці, заявив кандидат у Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Зараз у різних регіонах України людей збурюють певні кадрові призначення - десь керівника ДАІ, десь податкової. Призначають людей, яким не довіряють, які скомпрометували себе при попередній владі», - сказав він, зауваживши, що зараз реально не працює ні національне антикорупційне бюро, ні урядовий люстраційний комітет.

    «У цій ситуації, як тимчасовий вихід, я вніс пропозицію, яка легко реалізується і дає можливість людям впливати на кадрові призначення, - зазначив Гриценко. -  Перш ніж видавати розпорядження про призначення посадової особи, за 5 днів до цього розміщувати відповідну інформацію на сайті того державного органу, де ця людина може отримати посаду».

    На думку Гриценка, це дасть можливість людям висловити свої думки, включитися тим громадським люстраційним комітетам, які створені у багатьох регіонах. «Якщо за ці 5 днів спливуть факти корупції, непрофесійності, така людина не може бути призначена на посаду. Такий підхід дасть змогу уникнути нових Майданів, які зараз час від часу виникають у різних куточках України», - підкреслив політик.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.