• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Турчинов жалуется на невыполнение женевских документов, которые вообще нельзя было подписывать - Канивец

    Опубликовано: 2014-04-23 11:44:27

    «Домовленості в Женеві, на невиконання яких Росією скаржиться в.о. Президента Олександр Турчинов, Україна взагалі не повинна була підписувати», - вважає Олег Канівець, народний депутат України, керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Так Канівець прокоментував заяви Олександра Турчинова під час зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом.

    Канівець переконаний, що участь України в женевських перемовинах була неприпустимою без виконання вимог, про які зараз говорить Турчинов.

    «Про жодні перемовини не могло йтися, доки Росія не виконає вимог припинити диверсійні дії на Донбасі, звільнити в Криму й на Донбасі всіх викрадених громадян України, військову техніку, кораблі, припинити репресії проти населення і підприємств. Якщо Турчинов не наполягав на цих вимогах при підготовці зустрічі в Женеві – чому скаржиться, що Москва не виконує їх зараз?», - підкреслив народний депутат.

    Олег Канівець нагадав, що учасники зустрічі в Женеві не домоглися від Росії зобов’язань припинити вторгнення диверсантів в східну Україну.

    «Пан Турчинов бідкається, що Російська Федерація та її терористичні спецпідрозділи не збираються виконувати домовленості, яких було досягнуто в Женеві. Але ж ні Україна, ні Захід не домоглися від Кремля ані чіткого зобов’язання припинити це вторгнення, ані навіть визнання його факту. Насправді, наш міністр закордонних справ підписав за підсумками зустрічі заяву, яка фактично «зрівнює» Україну з агресором і його маріонетками», - відзначив Канівець.

    «Результати й значення женевської зустрічі настільки ж невтішні, як дії уряду Турчинова-Яценюка щодо їх підготовки. Пану виконувачу обов’язків немає на кого перекласти провину», - підсумував Олег Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.