• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На грани между жизнью и смертью: очевидец о взрыве под Киевом

    Опубликовано: 2014-04-23 03:33:31

    За кілька метрів від смерті був Олег, який разом із колегами по роботі заїжджав на АЗС заправитися і перекусити. І волею долі під час вибуху опинився поруч з приміщенням.

    «Нас відкинуло на метрів 10-15. Я не міг повзти, у мене права нога і рука поламані», - розповідає потерпілий.

    Два його колеги залишилися у приміщенні АЗС, вони загинули. Ще три жертви трагедії - місцеві мешканки. Вибух стався зранку якраз у час перезміни.

    «О 8:30 в службову частину надійшов дзвінок, що трапився вибух у приміщенні автозаправочної станції», - повідомляє начальник головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій Київської області Володимир Муха.

    У МВС бачать дві версії причин вибуху.

    «На сьогоднішній день ми розглядаємо дві версії вибуху. Перша версія: помилка проектантів; друга: порушення вимог пожежної безпеки. Порушено кримінальне провадження», - каже заступник начальник головного управління МВС в Київські області Анатолій Михайлович.

    Тоді як власники АЗС не виключають теракту і злодіянь недоброзичливців, які нібито телефонували і погрожували.

    Доки шукають винних, люди вже оплакують рідних і переймаються одним питанням – як у мирному місці можна втратити рідних?!

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.