• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности страшной автокатастрофы под Киевом

    Опубликовано: 2014-04-22 23:18:00

    Прокуратура Київської області передала до суду обвинувальний акт щодо водія, який вчинив смертельне ДТП на трасі «Київ-Одеса».

    Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

    У відомстві нагадали, що аварія сталася на 43 км автодороги «Київ-Одеса». Встановлено, що водій рухався на легковому автомобілі в напрямку м. Києва та на шаленій швидкості не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу та врізався в інший автомобіль, яким керував громадянин Ірану.

    «Внаслідок ДТП пасажир іранця від отриманих травм помер на місці пригоди. Винуватець аварії та його пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

    Органом досудового розслідування дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

    «За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - додали у прокуратурі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.