• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Можно ли сейчас наладить нормальные отношения с Россией

    Опубликовано: 2014-04-21 14:36:06

    Світ повинен створити антипутінську коаліцію, щоб відновити світову безпеку. Про це, перебуваючи у Львові, заявив кандидат у Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Путін - це фашизм і це потрібно усвідомити. І всім світом вже пора створювати антипутінську коаліцію, як колись створювали антигітлерівську коаліцію. Жартувати не можна. Його заносить», - сказав він.

    За словами Гриценка, Путін вже виявив струбованість російськомовним населенням Естонії та Литви, вже висловив стурбованість тим, що Україна і Молдова блокують Придністров’я. «Куди його хвору голову занесе далі – це вже питання безпеки світу», - підкреслив політик.

    Він також наголосив, що доки Путін сидить в Кремлі, відносин між Україною і Росією бути не може. «Можливий лише певний контакт по лінії МЗС щодо вирішення важливих для людей гуманітарних питань. Взаємовигідні і рівноправні відносини ми зможемо налагодити тільки після Путіна», - зауважив Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.