• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему ВР лучше работать беспрерывно

    Опубликовано: 2014-04-14 14:46:42

    Давид Жванія запропонував прийняти постанову про безперервну роботу Верховної Ради. Про це голова комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування заявив під час погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, передає його прес-служба.

    «Зараз у нас сесійний тиждень, потім три – несесійних. У ситуації, коли запущено антитерористичну операцію, Верховна Рада їх собі дозволити не може. Депутати не мають права їхати відпочивати на травневі свята, адже парламент залишається єдиним легітимним органом», - заявив Давид Жванія.

    Також депутат підкреслив, що до кінця тижня має бути наданий звіт про проведення антитерористичної операції: «Нам повідомили, що АТО запущена, але ми повинні знати, коли вона закінчується, і отримати звіт про її результати».

    Давид Жванія звернув увагу на неможливість введення надзвичайного стану в країні. «Зовнішній фактор спрямований на зрив президентських виборів. У нас немає морального права вводити надзвичайний стан, щоб власними руками зривати вибори. У нас є всі можливості, щоб їх ефективно провести».


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.