• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все реформы нужно проводить после выборов Президента

    Опубликовано: 2014-04-14 14:45:27

    Конституційна реформа і реформа місцевого самоврядування мають бути проведені тільки після виборів Президента. Про це голова комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія заявив під час погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, передає його прес-служба.

    «Треба мати хвору голову, щоб перед виборами проводити реформу місцевого самоврядування, яка в різних областях сприймається неоднозначно. Західні регіони сприймають її як децентралізацію влади, в східних регіонах інше бачення. Перед виборами ми не знайдемо консенсус і рішення, яке б розрядило ситуацію», - переконаний голова профільного комітету.

    Також він вважає, що говорити про зміну Конституції перед виборами - означає дезорієнтувати людей в питанні повноважень, з якими вони обирають Президента. «Ті, хто починають подібні дискусії, сприяють тому, щоб вибори в Україні не відбулися», - додав Жванія.

    «Усі міжнародні організації заявляють, що не можна зараз говорити про зміни до Конституції. Потрібно провести вибори Президента, повністю легітимізувати владу, вирішити проблеми в областях, а після цього приступити до роботи над реформами», - сказав депутат.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.