• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские пловцы хотят более тесно сотрудничать

    Опубликовано: 2014-04-10 13:55:45

    Федерація плавання України підписала договір про співпрацю з Всеукраїнською асоціацією плавальних клубів «Мастерс».

     

    Київ, 10 квітня 2014 року. До кінця поточного року Всеукраїнська асоціація плавальних клубів «Мастерс» має об»єднати всі клуби спортивного плавання в категорії «Мастерс» і забезпечити демократичні принципи прийняття рішень. Це передбачено в договорі про співпрацю, підписаним між Федерацією плавання України (ФПУ) і Всеукраїнською асоціацією плавальних клубів «Мастерс».

     

    «Ми відкриваємо двері для всіх клубів і всіх бажаючих займатися спортивним плаванням в категорії «Мастерс», - сказав президент Федерації плавання України Дмитро Качуровський. – Асоціація зобов`язалася об`єднати клуби спортивного плавання до кінця року. Це дасть можливість покращити комунікацію і дасть новий поштовх розвитку спортивного плавання в категорії «Мастерс»».

     

    Згідно договору Федерація також уповноважила асоціацію організовувати і проводити змагання, що розширить організаційні можливості руху «Мастерс». У той же час усі бажаючі, які не є членами Всеукраїнської асоціації, також можуть взяти участь у змаганнях, які проводить ФПУ спільно з громадською організацією.

     

    «Користь для асоціації від підписаного договору в тому, що вона нарешті об`єднає всі українські плавальні клуби ветеранів в одну систему та, звісно, отримає змогу проводити національні змагання в категорії «Мастерс» за підтримки ФПУ та Міністерства молоді і  спорту України», - сказав Сергій Фесенко, олімпійський чемпіон з плавання, член президії ФПУ, член виконкому Всеукраїнської асоціації плавальних клубів «Мастерс».

     

    В Україні рух «Мастерс» широко представлений. У ньому беруть участь близько 600 українців віком від 25 років. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.