• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом начали массово принимать крымских военных

    Опубликовано: 2014-04-06 08:21:52

    5 квітня, робоча група Головного управління по роботі з особовим складом Збройних Сил України перевірила організацію роботи збірних пунктів військовослужбовців, які переислокувались з території Криму та м. Севастополь.

    В ході роботи було оглянуто збірні пункти, які розташовані у Київській області на території визначених військових частин. Про це повідомили JeyNews в Управлінні преси та інформації Міноборони.

    В цілому перевірка засвідчила, що роботу з прийому військовослужбовців систематизовано, кожний з новоприбулих має можливість отримати належний відпочинок та першу кваліфіковану консультацію перед відбуттям до нового місця служби.

    — Військовослужбовці, які прибувають на збірні пукти заслуговують на особливу увагу, адже ці люди в надскладних умовах з честю виконали свій громадянський та військовий обов’язок перед Батьківщиною, — зазначив голова робочої групи капітан 1 рангу А.В.Коренько.

    За інформацію, що отримано з Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України станом на 5 квітня на материкову частину України з Криму вийшли 1761 особа, із яких 1579 військовослужбовців Збройних Сил України (офіцерів — 552, військовослужбовців рядового та сержантського складу — 924, курсантів — 103, працівників ЗС України — 2, членів сімей — 180 та 57 дітей).

    На збірних пунктах зареєстровано 1686 осіб, з них: 1535 військовослужбовців (офіцери — 552, курсанти — 103, військовослужбовців рядового та сержантського складу — 880), працівники — 2, члени сімей — 149, з низ 54 дитини.

    Крім того із АР Крим виведено 140 одиниць озброєння та військової техніки (танки — 41 од., автомобільна техніка — 82 од., причепів — 17 од.)

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.