• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Задержаны 11 подозревемых в деле об убийстве ГАИшников под Киевом

    Опубликовано: 2014-03-31 03:02:44

    Співробітники правоохоронних органів затримали 11 осіб за підозрою в нападі на пост ДАІ «Биківня» під Києвом. Про це повідомляє прес-служба Головного управління (ГУ) Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

    За інформацією відомства, у Тернопільській області затримали групу з дев'яти осіб, у яких вилучили велику кількість зброї. Серед затриманих 17-річний житель Києва, у якого працівники міліції виявили та вилучили пістолет Макарова.

    «Після перевірки інформації про пістолет по базі даних зброї, розшукуваної міліцією, було встановлено, що цей пістолет є особистою табельною вогнепальною зброєю одного з інспекторів ДАІ, які загинули на посту ДАІ „Биківня“», — йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання двох членів організації «Білий молот» за підозрою у вбивстві співробітників ДАІ.

    Як повідомляв «Ракурс», вночі 2 березня невідомі розстріляли впритул патруль ДАІ на стаціонарному посту «Биківня».

    Джерело: Ракурс

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.