• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские застройщики скоро возьмутся за центр столицы

    Опубликовано: 2014-03-23 00:19:12

    Холдингова компанія “Київміськбуд” готова розпочати реконструкцію центру столиці, в тому числі і Будинку профспілок, в найкоротші терміни і з мінімальною рентабельністю в разі, якщо законодавство дозволить це зробити. Про це заявив повідомив глава наглядової ради “Київміськбуду” Микола Порайко. За його словами, існуюче в Україні законодавство не дозволяє розраховувати на швидкий початок робіт з відновлення центру Києва.

    “Сьогодні, очевидно, швидко треба привести у відповідний вигляд центральну частину міста. Але якщо слідувати букві закону, то ми і до нового року нічого там не зробимо. Всі повинні розуміти, що має бути проект, державна експертиза, кошторис, тендер і тільки після цього – роботи. Я вважаю, що законодавство недосконале в цьому плані. Повинні бути прописані форс-мажорні обставини, які б давали можливість керівництву міста приймати рішення швидко за допомогою рішення ради чи будь-яким іншим способом, не чекаючи цієї процедури”, – зазначив Порайко.

    Він також додав, що компанія готова проводити реставраційні роботи з обмеженою рентабельністю.

    “Холдингова компанія готова сьогодні в будь-який час до виконання будь-яких ремонтних, реставраційних, відновлювальних робіт в рамках чинного законодавства, але в будь-якому випадку має відбутися конкурс, адже ми не єдині будівельники в столиці. Ми готові це зробити з обмеженою рентабельністю, тому що без рентабельності ми підпадемо під закон про корупцію. Жодна комерційна структура не має права безоплатно надати якісь послуги органам державної або виконавчої влади”, – сказав Порайко.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.