• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Задержаны двое подозреваемых по резонансному делу (ВИДЕО)

    Опубликовано: 2014-03-22 02:03:49

    МВС встановлено особи, яких підозрювали в тому, що вони є вбивцями, які вночі 2 березня розстріляли наряд ДАІ на стаціонарному посту по Броварському проспекту міста Києва. Їх не тільки встановлено, а і затримано. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, інформує “5 канал“.

    “Це було безглуздо жорстоко. Розслідування даної справи було взято мною на особистий контроль. Розкриттям займається карний розшук і слідство міста Києва, – повідомив Аваков, – Станом на 21.03.2014 року затриманий і арештований один з безпосередніх виконавців 22-річний житель Сумської області , і сьогодні затримано організатора вбивства. Це 25-річний житель міста Києва, який є лідером неформального руху “Білий Молот”.

    За словами глави МВС зараз реалізуються заходи з розшуку та затримання третього учасника злочину.

    “Факти, що викривають злочинців абсолютні. Затримані дали свідчення. Слідство має інформацію, що дана група осіб причетна до скоєння й інших тяжких злочинів. Вбивці, переховувалися на Майдані, ховалися, називаючи себе патріотами. Ні, вони не патріоти, не майданівці …Вони зрадили нас всіх, всіх – хто був на Майдані зі світлою душею”, – впевнений Арсен Аваков.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.