• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куда начнут массово переселяться киевляне из центра столицы

    Опубликовано: 2014-03-20 08:03:41

    Проблема забудови Києва постійно висвітлюється в засобах масової інформації і розбурхується різними політичними і громадськими організаціями. Серед місцевого населення завжди є як прихильники, так і противники змін і майбутніх поліпшень, що живуть у своєму світі, що відкидає суспільно корисні ініціативи.

    А місто розростається і розвивається, реконструюється й упорядковується.

    Грамотна взаємодія приватних інвестицій із міською владою вже зараз дає свої результати і перспективи. Зараз активно реконструюється район від метро Деміївська до вул. Кіровоградської.

    У планах на найближчі 2 роки передбачено очищення нижнього каскаду Совських ставків і звільнення з бетонного короба самої річки Совка з облаштуванням нової паркової зони для відпочинку місцевого населення. Крім соціальної складової територія збагатиться суспільно значущими і корисними об'єктами.

    "Уже зараз ведеться будівництво сучасного стадіону для проведення баскетбольних і хокейних матчів на території колишнього заводу "Київгума" та будівництво багатофункціонального житлового комплексу поруч з Совськими ставками", - розповідає директор компанії "Сіті-Девелопмент" Владислав Тимошенко, яка будує житловий комплекс.

    За його словами, скоро тут з'явиться і торгово-розважальний центр із кінотеатром і супермаркетом, але це вже зобов'язання іншого інвестора.

    "Кожен з учасників проекту зробить свій внесок у створення розвиненої і комфортною інфраструктури. У нашому комплексі передбачається наявність дитячого садка, фітнес центру, аптек, банків і багато іншого", - говорить Владислав Тимошенко. - "Також ми побудуємо пішохідний міст через вул. Кіровоградську й упорядкуємо береги Совських ставків із зонами для активного відпочинку, ландшафтним дизайном, пішохідними і велодоріжками".

    mykyiv.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.