• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский Майдан полностью изменился (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-03-20 00:03:24

    Протягом останніх місяців увесь світ із завмиранням у серці спостерігав за подіями, що відбувались на київському Майдані. Утім, у зв’язку з останніми подіями в країні увага українців і не тільки прикута до Криму. А що ж трапилось з Майданом?
    Виявляється, що колишня «гаряча точка» української революції не зникла як явище.

    На головній площі Києва – людяно. Cюди приїздять люди з усіх куточків України і не тільки. Мета у кожного своя: хтось їде на Майдан, як на екскурсію, а хтось – віддати останню шану загиблим Героям.

    Уся територія, де відбувалися протистояння, всіяна живими квітами та лампадками. «Квіткові барикади» можна побачити на Хрещатику, Грушевського, Інститутській, Європейській площі, а також безпосередньо на самому Майдані Незалежності. Ті квіти, що зів’яли, постійно прибирають та виносять геть, утім небайдужі громадяни постійно приносять свіжі.

    Незважаючи на те, що на момент візиту до столиці була середи березня, відому на увесь світ «майданівську ялинку» так і не прибрали. ЇЇ залишили, як живого свідка історичних подій, що відбувалися на цьому місці.

    Центр Києва все ще нагадує поле бойових дій, адже барикади, шини, спалені автобуси, бруківка – усе залишилось на своєму місці.

    Чорним привидом височіє спалений Будинок профспілок України.

    Біля наметів та просто посеред вулиці величезними купами складені дрова.

    На Майдані - заклики не розпочинати війну, а також звернення до мешканців південно-східних областей України та Криму зі словами підтримки і закликами до єднання.

    volynnews.com

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.