• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев быстро переходит в русло нормальной жизнедеятельности

    Опубликовано: 2014-03-17 04:33:16

    Новий Глава КМДА Володимир Бондаренко на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що його перші робочі дні на посаді видалися вкрай напруженими.

    “Перші робочі дні видалися вкрай напруженими, тому не було часу навіть відповідати Вам. Проте усі Ваші дописи та пропозиції я перечитую і по можливості використовую у своїй роботі.

    Скажу відверто: ситуація у господарстві Києва вкрай складна. Проте здаватися чи опускати руки я не збираюся! Я готовий до виснажливої роботи і націлений лише на позитивний результат.

    Чекаю на ваші дописи та поради. Сприйму і врахую будь-яку конструктивну критику. Ви допоможете мені рухатися у правильному напрямку.

    Зараз у нас одна першочергова мета: віддячити усім киянам за мужність, стійкість і активну громадянську позицію під час протистояння із режимом. А віддячити ми можемо їм у першу чергу забезпеченням спокою і комфорту їхнього повсякденного життя”, – написав В.Бондаренко.

    Як повідомляв УНН, Голова КМДА Володимир Бондаренко звернувся до киян з приводу виборів у столиці 25 травня. Серед іншого він закликав не вступати киян в змовини зі свою совістю і зробити правильний вибір.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.