• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевляне решили нанести ответный удар

    Опубликовано: 2014-03-17 01:37:35

    Громадянський рух “Відсіч” влаштував флешмоби в київських супермаркетах із закликом відмовитись від товарів окупантів.

    Зокрема, в супермаркеті “Перекресток” на Дарниці активісти синхронно впали на підлогу, розкидавши довкола себе плакати, що містили гасла: “Ні копійки окупантам!”, “Російське купив — війну оплатив!”, “Щоб у зайд скінчились кулі, скрутимо Росії дулю!” тощо. Також активісти поширили листівки серед відвідувачів супермаркету, що, як відомо, має російських власників. Аналогічний флешмоб активісти також провели в супермаркеті “BILLA” поруч.

    Ідея акції — донести до української громадськості, що купувати російські товари — означає фінансувати окупантів. Учасники акції переконані, що усі громадяни України мають не допустити, щоб їхні ж гроші Кремль використав проти України: на зброю та платню для своїх зелених чоловічків і засланих російських кримінальників-провокаторів, а також на утримання путінських ЗМІ, що безсоромно оббріхують Україну. Кожна копійка, витрачена на російський товар, може повернутися до українців кулею з російського автомата або вбивчою брехнею про Україну з екрана телевізора.

    Відвідувачі супермаркетів поставилися до акції дуже схвально, фотографували, висловлювали активістам свою підтримку і навіть пропонували захистити активістів від охорони. Судячи з реакції людей, готовність українського суспільства бойкотувати російські товари значно зросла. ГР “Відсіч” розпочав кампанію “Не купуй російське!” ще торік — у відповідь на безпрецедентний економічний та політичний тиск Росії на Україну, який Росія здійснювала, аби перешкодити підписанню Угоди про асоціацію України з Європою. Тоді бойкот російського також був підтриманий громадянами, але тепер, коли Росія розпочала відкриту військову агресію проти України, налаштованість суспільства на бойкот російських товарів і бізнесу стала майже тотальною.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.