• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Золотые» киевские квартиры по ценам обогнали Барселону

    Опубликовано: 2014-03-12 23:38:35

    Сьогодні зняти квартиру в Києві буде коштувати стільки ж, скільки це коштує в Європі, зокрема у великих містах Іспанії, або й дешевше -  зазначає експерт, президент Союзу фахівців з нерухомості України Олександр Рубанов. В ефірі програми «Фінансова Україна» на телеканалі БТБ він зазначив, що здавати житло в оренду – зараз один із найбільш вигідних видів бізнесу.

    «Сьогодні в Києві здавати в оренду житло вигідніше, ніж тримати гроші на депозиті. Адже це постійний дохід, який дає кошти і на обслуговування нерухомості, і регулярний щомісячний дохід», — зазначив Рубанов.

    «Крім того, в українській столиці ціна оренди є дещо вищою, ніж у великих містах, наприклад, Іспанії. Зокрема, в Барселоні ціни на оренду житла або на рівні київських, або навіть нижче. Також це стосується і торгових площ», — зазначив експерт.

    Рубанов зазначив, що в центральній частині Барселони  оренда торгових площ коштує 10-15 євро за 1 кв м, а в Києві оренда аналогічних об’єктів  -  в 2-3 рази дорожча. «Щодо житла, то в центральній частині Барселони пристойну квартиру із двома спальнями та вітальнею (тобто 3-кімнатну) можна орендувати за 600-700 доларів, а в центрі Києва за ці гроші можна зняти хіба що комірчину двірника», — підсумував експерт.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.