• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве орудует банда опасных таксистов-преступников

    Опубликовано: 2014-03-11 00:19:44

    Двоє невідомих чоловіків, запропонували дівчині підвезти її додому, проте вивезли в ліс, де відібрали гроші та інші цінні речі. Після цього, залишивши її одну, зникли в невідомому напрямку.

    Подробиці події розповіла прес-офіцер Бориспільського РУВС Світлана Коломієць.

    «25-річна потерпіла поверталася з Києва в Бориспіль - стояла на зупинці і чекала транспорт. У цей момент до неї під'їхав «Шевроле Лачетті», водій якого запропонував підвезти її додому. Дівчина погодилася, оскільки її вже неодноразово підвозили незнайомці», - розповідає прес-офіцер.

    За її словами, замість пункту призначення, дівчину вивезли в ліс поблизу села Петрівське, де водій, а також чоловік-пасажир, який був у машині, пограбували дівчину - забрали 400 гривень, золоті прикраси та мобільний телефон. Після цього вони висадили жінку і втекли в невідомому напрямку. Додому потерпіла добралася завдяки допомозі інших людей, і відразу звернулася в міліцію.

    «В ході проведення слідчих заходів, було затримано два підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі за вживання наркотичних засобів жителі Києва і міста Буча, що під Києвом. Як з'ясувалося , чоловіки постійно заробляли гроші за такою спланованою схемою, орендувавшии  перед цим авто. Потім людей, які зголосилися, вивозили до лісу, де й грабували. Крадені речі здавали в ломбард, а на виручені гроші купували наркотики».

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.