• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве устроили масштабную проверку

    Опубликовано: 2014-03-10 22:53:00

    В місті Києві за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння протягом доби відсторонили від керування 6 водіїв, з початку року- 1991.

    На даний час , у посиленому режимі інспектори ДАІ міста Києва та області звертають увагу на водіїв, які виказують ознаки алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

    Також нагадаємо, що 6 березня о 22 годині на проспекті Маяковського,22 водій керуючи автомобілем «Хонда Акорд», скоїв наїзд на 19-річного хлопця. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду молодий чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, закриту травму живота, перелом плечового суглобу та гомілки та був госпіталізований до лікарні. Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.

    Також ДАІ закликає. Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування, під час руху не користуйтесь мобільним телефоном. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.