• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев быстрыми темпами возвращается к нормальной жизни

    Опубликовано: 2014-03-09 03:01:13

    Понад два тижні на Майдані не чути ні пострілів, ані вибухів.

    Столиця повертається до звичного життя. Барикади на деяких центральних вулицях меншають, а пошкоджені будівлі відновлюють. У центрі Києва дедалі більше не лише мітингарів, а й туристів, і тих, хто прийшов ушанувати загиблих. Майдан і досі нагадує суцільну барикаду. Однак тепер тут практично чисто, бо після трагічних подій уже відбулося два суботники і стало компактніше: намети переставлені у зручні місця, бруківка та шини складені докупи. В Український дім повертаються вікна. Будівлю по черзі одне в одного відбивали то силовики, то люди.

    З огляду на величезну кількість людей, яка відвідала дім і нестабільну погоду, то до ладу тут приводять навіть повітря: відбувається профілактична дезінфекція. Частково проїзними стали і центральні вулиці столиці. Уже доступні Європейська площа та Урядовий квартал. Барикади обабіч хоч і залишаються, однак поступатись одне одному місцем київських водіїв, самооборонівець Сашко, який зараз перебуває у ролі регулювальника, каже, що навчив. Заторів немає. Ще одна ознака нової столиці - народовладдя. У всякому разі, якщо говорити про центр Києва. Приміром, біля Верховної ради правоохоронці пильнують за порядком. Натомість за правоохоронцями, не ховаючись, пильнують активісти Майдану. А хлопці із Коломиї взялися за відновлення Маріїнського парку.

    Стали впорядковувати столицю, бо Київ вважають другою домівкою. Звісно, говорити остаточно про те, що столиця повертається до звичного життя, зарано і з огляду на події на Сході та в Криму, і з огляду на тих, хто заплатив найвищу ціну за зміни в країні.

    Источник
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.