• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павло Шеремета: Наші основні пріоритети – прозорість державних закупівель, дерегуляція і розвиток людського капіталу

    Опубликовано: 2014-03-06 14:45:08

    Київ, 6 березня 2014 – Павло Шеремета, Міністр економічного розвитку і торгівлі України заявив, що «ми на правильному шляху», місія Міжнародного валютного фонду працює в Києві. Зустріч із представниками було проведено вчора, наступна пройде завтра вранці. Наразі місія досліджує ситуацію в Україні.

    За словами пана Шеремети, основними цілями Міністерства на сьогоднішній день є:
    1. Прозорість і некорумпованість державних закупівель. Для цього протягом наступних 5 днів будуть обговорені 3 законопроекти. Також у рамках цього процесу в понеділок міністр віддав розпорядження повністю відкрити портал закупівель tender.me.gov.ua.
    2. Дерегуляція. Головна мета – підготувати законодавство, яке дозволить Україні увійти до топ-10 країн за легкістю ведення бізнесу.
    3. Розвиток людського капіталу. Оскільки, за словами міністра, лише дерегуляції недостатньо для того, щоб прийняти виклики, з якими Україна зіткнулася сьогодні.

    Коментуючи підписання угоди про асоціацію з ЄС, міністр зазначив, що вона має бути підписана новообраним президентом України.

    Відповідаючи на запитання, пан Шеремета зазначив: «Наші сподівання щодо підтримки з боку урядів інших держав виправдали себе. Ми вдячні за оперативність і масштаб допомоги. Тепер головні сподівання ми покладаємо на себе».
     

    Павло Шеремета є Міністром економічного розвитку і торгівля України. Він був першим деканом Києво-Могилянської  бізнес-школи (KMBS) протягом 1999-2008 рр. У 2006-2010 роках Павло Шеремета був Віце-президентом Асоціації з розвитку менеджменту у Центральній та Східній Європі (CEEMAN), а наразі  є почесним членом її Ради директорів. З 2008 по 2011 роки пан Шеремета обіймав посаду президента та старшого консультанта Інституту Стратегії Блакитного Океану Малайзії. З листопада 2012 року до лютого 2014 року обіймав посаду президента Київської Школи Економіки.


    Український кризовий медіа-центр створено в березні 2014 року зусиллями провідних українських експертів в царині міжнародних відносин, комунікацій та зв’язків із громадськістю. Завдання Центру – надавати світовій спільноті об’єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у воєнній, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах. Центр працює в цілодобовому режимі та надає підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні.

    Ukraine Crisis Media Center

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.