• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве решают, что делать с «Межгорьем»

    Опубликовано: 2014-03-05 08:23:00

    Київ вирішує, що робити з «Межигір’ям», а тим часом роботи позбавлено весь технічний персонал.

    Як повідомив один зі співробітників фірми «Київуніверсалсервіс», яка займалася утриманням та обслуговуванням колишньої резиденції екс-президента Віктора Януковича «Межигір’я», звільняють увесь технічний персонал.

    За його словами, всіх його колег керівництво фірми змушує писати заяви про звільнення з формулюванням «за згодою сторін».

    «Частина людей вже у вихідні не вийшли на чергування», - уточнив він.

    Він також повідомив, що послуги електропостачання проплачені лише до 15 березня, а це означає, що після цієї дати електропостачання буде припинено, а з ним вимкнені газові котельні та освітлення.

    На території Межигір’я в останній тиждень, коли було відкрито резиденцію для відвідувачів, зафіксовані непоодинокі факти мародерства: розгромлена диспетчерська, з якої велося управління всіма технічними службами резиденції, забрано комп’ютери з бухгалтерською звітністю.

    Нагадаємо, Генеральна прокуратура України в рамках розпочатого кримінального провадження провела обшуки в приміщеннях Адміністрації Президента, Ради національної безпеки та оборони, Національного банку та в резиденції в Межигір’ї, а Верховна Рада України вирішила повернути резиденцію Межигір’я у державну власність.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.