• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Видео с места резонансного ДТП в Киеве

    видео
    Опубликовано: 2014-03-05 07:43:00

    Близько одинадцятої вечора на столичних Нивках сталася жахлива ДТП.

    За попередніми даними, автомобіль «Нісан» з двома парубками та двома дівчатами на борту мчав у напрямку до центру з масиву Виноградар.

    За словами свідків, машина їхала із шаленою швидкістю з вимкнутими світловими приладами. Несподівано іномарка перетнула подвійну суцільну та зачепила «Мерседес», який рухався зустрічним курсом. Від удару німецьку іномарку розвернуло на 180 градусів, а «Нісан» остаточно виїхав на зустрічну та таранив автомобіль «Фольксваген».

    Кошмарна аварія привела до страшних та непоправних наслідків. Всі, хто їхав у розтрощеному ущент «Нісані», загинули на місці. Тіла молодих людей змогли звільнити з-під уламків лише рятувальники ДСНС.

    Машини швидкої повезли до лікарні водія «Фольксвагена», а також його дружину та 10-річну доньку. У салоні автомобіля «Мерседес» теж перебувала маленька дівчинка приблизно 4-х рочків.

    На превелике щастя дитина та її мати під час автокатастрофи не постраждали, а їхній батько та чоловік (водій «Мерседеса») навіть знайшов у собі сили поспілкуватися з нашим кореспондентом.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.