• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевское ГАИ вместе с активистами успешно поддерживают порядок на дорогах столицы

    Опубликовано: 2014-03-02 08:01:08

    Протягом тижня на території Київської області працівники ДАІ несуть службу спільно з громадськими активістами. Основним завданням спільних екіпажів – є недопущення кримінальних проявів, контроль за дотриманням правил дорожнього руху, безперебійної життєдіяльності міст та сіл, вчасна доставка до місць призначення медикаментів,  продуктів харчування, оперативне прибуття за викликом автомобілів швидкої допомоги, пожежників, рятувальних служб.

    Співпраця ДАІ з громадськими активістами дає позитивні результати, так 25 лютого 2014 року працівниками ДАІ Київщини спільно з активістами міста Бровари, було зупинено автомобіль ,,ВАЗ”, при перевірці документів було встановлено, що даний громадянин розшукується за підозрою в скоєнні злочину Дніпровським районним управлінням міліції в місті Києві. Останнього спільний патруль доставив до міліції міста, для подальшої перевірки.

    Тільки за останні чотири доби спільними патрулями було виявлено та задокументовано більше двадцяти випадків керування транспортними засобами, водіями в нетверезому стані.

    Робота в даному напрямку продовжується.

    visnik-press.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.