• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Оболони поймали насильника

    Опубликовано: 2014-03-02 00:08:05

    О першій годині ночі наряд групи затримання Оболонського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в місті Києві отримав повідомлення, що в одній із квартир по вулиці Матеюка кричить дівчина і кличе про допомогу.

    За лічені хвилини працівники міліції охорони вже з’ясовували обставини події на місці. Злякана та заплакана 28-річна заявниця розповіла, що наочно знайомий молодий чоловік зґвалтував її. Отримавши прикмети підозрюваного, правоохоронці негайно вирушили на його пошуки.

    Під час обстеження прилеглої території працівники міліції охорони помітили підозрілого чоловіка, який, помітивши патрульну машину, почав втікати. Чоловіка 37-ми років відразу ж було затримано. Згодом його як свого кривдника впізнала і заявниця.

    Затриманого було доставлено до Деснянського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    УДСО при ГУ МВС України в місті Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.