• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве не прекращают гореть автомобили (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-02-15 06:03:00

    За останню добу пожежники двічі виїздили гасити палаючі автівки в столиці.

    Про це повідомляє прес-служба ДСНС у м. Києві.

    Перше повідомлення про займання рятувальники отримали об 11:25. У дворі 25-поверхового житлового будинку на Харківському шосе, 19-А в припаркованому автомобілі Opel Vectra спалахнула пожежа – за словами рятувальників, через коротке замикання електропроводів. Вогонь пошкодив моторний відсік, елементи кузова легковика.

     
     
    Друга пожежа виникла у Солом’янському районі міста. На узбіччі проїжджої частини дороги на просп. Перемоги, 45 через півгодини після того, як водій припаркував автівку Chevrolet Orlando, вона зайнялася. О 18:26 очевидці викликали на допомогу рятувальників. Вогонь пошкодив моторний відсік, капот, передній бампер та крила автомобіля. Причину пожежі автотранспортного засобу встановлюють.

    Нагадаємо: з початку лютого в Києві масово підпалюють автомобілі. Активісти Автомайдану заявляли, що горять переважно їхні авто, в міліції ж стверджують, що від дій паліїв страждають і ті кияни, які не беруть участі в акціях протесту. Аби зупинити підпали, городяни самоорганізувалися – на Оболоні та в Дарницькому районі сформували нічні дружини. Тим часом, за словами міліції, вони затримали одного ймовірного палія – громадянина Грузії. Проте підпали тривають.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.