• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резонансный процесс в Киеве: новые подробности фатального ДТП

    Опубликовано: 2014-02-15 08:43:00

    6,5 років позбавлення волі дали помічникові судді Борисові Кириченку. Він напідпитку на шаленій швидкості вилетів на тротуар і збив двох людей.

    19-річний студент інституту Міжнародних відносин Андрій Юзюк помер на місці.

    Суд урахував обтяжуючі обставини, а також поведінку Кириченка до і після злочину. Обвинуваченого одразу взяли під варту.

    Прокуратура вимагала для помічника 7 років. І подумає над апеляцією.

    Захист Кириченка апеляцію подаватиме. І попри численні експертизи та свідчення очевидців, все одно твердить: Кириченко не винний, за кермом сидів його товариш.

    Матері Андрія Юзюка суд постановив виплатити 250 тисяч морального та 72 тисячі гривень матеріального відшкодування. Та це не поверне їй сина.

    Любов Осьмак вдячна судді за порядність і професійність. Але водночас хотіла б суворішого вироку для вбивці.

    «Я вважаю, що термін міг би був визначений більший. Адже це дозволяє стаття. І зараз мені залишається тільки сподіватися на прозорість апеляційного розгляду справи», - каже мати вбитого.

    Пані Любов каже: і сам Кириченко, і його друзі неодноразово вказували на його зв’язки у вищих ешелонах судової системи. І сподівається, що вони не допоможуть йому уникнути відповідальності й на апеляції.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.