• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Харькове остановилось движение из-за драки водителей (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-02-12 08:03:44

     Сьогодні приблизно о 20 годині на вулиці Полтавський Шлях в районі супермаркету "Фора" сталася бійка між водіями фольксвагена та таксі.

    Як розповіла нашому кореспонденту пасажирка фольксвагена, вона з чоловіком та малою дитиною їхали з Київської області у справах до Харкова. Виїхавши на вулицю Полтавський Шлях, її чоловік, водій фольксвагена, зупинився на світлофорі. Поряд із ними зупинилося таксі.

    Чи то водію таксі не сподобалося, як загальмував на світлофорі водій фольксвагена, або з інших причин, але таксист буквально вистрибнув зі свого авто із монтировкою, підбіг до фольксвагена та вдарив монтировкою водія по голові. Водій фольксвагена завдав удар у відповідь, почалася бійка.

    Як повідомив наш кореспондент з місця події, за декілька хвилин на підтримку таксисту прибуло більше десятка його колег. На своїх авто вони оточили фольксваген, тим самим затруднивши проїзд іншим машинам та створивши пробку.

    Через кілька хвилин на місце прибули "швидка" та ДАІ. У водія фольксвагена пошкоджена голова та палець, водій таксі не постраждав. Машини також не постраждали.

    Водії таксі, які приїхали на підтримку своєму колезі, коментувати ситуацію відмовляються. Наразі на дорозі залишилося сім машин таксі. На місці пригоди працюють ДАІшники

    http://slk.kh.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.