• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ограбление в Киеве: вор пустился в бега

    Опубликовано: 2014-02-10 04:33:00

    О четвертій годині ранку наряд групи затримання Шевченківського районного відділу Управління Державної служби охорони в місті Києві отримав виклик по лінії «102» на будівельний майданчик на вулиці Воровського. Йшлося про те, що на закритій території перебуває невідомий чоловік.

    Працівники міліції охорони негайно виїхали на місце виклику. Коли правоохоронці під’їжджали до будівельного майданчика, з воріт вийшов чоловік, в руках він тримав великий моток кабелю. Побачивши патрульну машину, чоловік негайно кинув кабель та кинувся тікати, але за лічені хвилини був затриманий працівниками ДСО.

    Згодом правоохоронці з’ясували, що 37-річний затриманий приїхав до столиці з Сумської області в пошуках роботи, натомість вирішив «полегшити» свій труд, ставши на злочинний шлях. З будівельного майданчика чоловік намагався винести майже 100 метрів кабелю.

    Затриманого було доставлено до Шевченківського рай управління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.